La pluja no pot aturar l’eclosió d’un ‘Varietats Autòctones’ que ha arribat per quedar-se

Aquest era l’ambient que va viure ahir el Parc Nou de la capital garrotxina amb la primera edició del Festival Varietats autòctones, tot plegat amb música i músics km0. De fet, més de 500 persones varen passar entre les 4 i les 9 de la nit per gaudir de les propostes  musicals.


La pluja va fer la guitza a les primeres actuacions, la d’Aixopluc i Josep Xortó, però el sol va començar a fer acte de presència a primera hora de la tarda, deixant pas a una jornada festiva i musical de la mà d’artistes com Jessica Mellado, Massa o l’Home del Principi.

Jessica Mellado, cantautora: “La gent aquí a l’aire lliure, podem gaudir d’aquest entorn, que és meravellós i amb un escenari espectacular.”

La cantantautora garrotxina Jessica Mellado, per exemple, ha aprofitat el Festival per fer una prepresentació de seu tercer àlbum ‘Desordenado’.

Jessica Mellado, cantautora: “Avui farem la pre-presentació del nou treball, que ja fa un any que ja el vam començar en el confinament. Amb moltes ganes, avui el presentem en format banda. Aquest nou disc és un passeig de la mà de les meves pors, les vivències i una mica el jo amb mi mateixa…es diu ‘Desordenado’, així que hi trobarem moltes emocions.”

Una primera edició de música i músics KM0, una representació del talent local coincidint amb el Dia Internacional de la Música, que fins ara no tenia un esdeveniment marcat a la Garrotxa.

x