L’Associació de Placers d’Olot valora positivament el concurs de Sant Joan

Els placers del Mercat d’Olot han creat una nova campanya per tal de celebrar amb els clients del mercat la festivitat de Sant Joan. Es tracta d’un concurs on sortegen sis lots de productes, cadascun amb una coca de Sant Joan de la Fleca Descamps i una ampolla de cava de la Vinoteca.


Per tal d’aspirar a aquests premis, es podia participar de dues maneres: a partir de la xarxa social d’Instagram i, presencialment omplint una butlleta. Concretament, a través d’Instagram els passos que s’havien de seguir eren; donar m’agrada a la publicació del compte d’Instagram, fer un comentari etiquetant a dues o més persones amb les quals es compartiria el premi o, explicar què és el que agrada més de la celebració. I finalment, de forma opcional, compartir la publicació a l’apartat d’històries de la mateixa xarxa social.

Jordi Vilarrasa, President Associació Placers Olot : “La veritat que s’ha rebut molt bé tant Instagram com en butlletes. La gent que ve al mercat emplena les butlletes i el públic més jove li agrada més Instagram. Al final el bo és que el client del mercat pugui participar-hi i s’emporti la coca i el cava, productes molt bons del mercat.”

A més a més, en el concurs es podia participar fins al dilluns 21 de juny a les 12 del migdia. Els guanyadors i guanyadores es donen a conèixer el 22 de juny i podran passar a recollir el premi el 23 de juny al Mercat d’Olot.

x