Olot es vesteix de gala per viure la primera Shopping Nit en pandèmia

La capital garrotxina es va vestir de gala aquest dissabte per viure un Shopping Nit especial i molt elegant. A les vuit del vespre va arrencar una de les jornades amb més vendes pels establiments i olotins. Catifa vermella i un cartell que anunciava que aquell no era un dia qualsevol. Prop del 45% de la totalitat dels comerços es van adherir a la iniciativa.


Anna Planella, presidenta de l’ACO: Una jornada que, sé que són moltes hores, però que ens representa una gran il·lusió per a la ciutat i el comerç. Ens funciona molt bé.

Pel que fa als comerços, van valorar de forma satisfactòria que s’hagi aconseguit que les botigues quedessin obertes fins a les dotze de la nit i, sobretot, van remarcar el caràcter festiu de la jornada.

Carme Coromina, propietària de Calçats Morató: Aquestes iniciatives jo crec que van bé. L’ambient que hi ha al carrer és un ambient de festa. Tenim ganes de sortir.

Iolanda Brea, propietària d’Ático 30: Tota proposta és bona si ha de promoure la gent que participi en el carrer, que visqui, que surti, que ajudi a comprar i als comerços.

Els establiments no només van oferir descomptes, sinó que l’Associació de Comerciants d’Olot també va oferir un sorteig cada hora a partir de les nou del vespre a la plaça Major. El guanyador del primer sorteig, per exemple, es va endur 300 € per gastar en el comerç de la ciutat.

Xavi Tudela, guanyador del primer sorteig: No tenia gaires ganes d’anar a comprar avui, però amb el Shopping Night hem començat a comprar i hem tingut aquesta sort.

D’aquí a uns mesos, el 27 i el 28 d’agost, Olot es tornarà a vestir de festa, aquest cop, amb motiu de la Botiga al Carrer.

x