Albert Carbó creu que la UE Olot pot aconseguir l’ascens si afronta la temporada amb humilitat, sacrifici i capacitat d’adaptació

El nou entrenador de la Unió Esportiva Olot afronta amb moltes ganes el majúscul repte de l’ascens, l’objectiu clar per a la propera temporada.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: El club ja s’ha trobat amb aquesta situació i amb un any van tornar a la Segona B. I ara el meu deure i treball és afrontar el repte per aconseguir el mateix objectiu.

Carbó creu que el treball, la humilitat i el sacrifici han de ser els pilars que han de dur a l’equip a les primeres pocions. Vingut del Peralada, Carbó coneix de sobres la categoria i té clar el que hauran de tenir en compte.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: He vist que has de saber adaptar-te a tots els contextos de parits que trobis, ja sigui el rival, el terreny de joc… No és el mateix jugar a Riudarenes, al camp del Girona B, que a Sants, per posar un exemple.

Aquests primers dies a la capital garrotxina estan sent de reunions amb la direcció esportiva, per tal de concretar quin serà el cos tècnic i per anar pensant amb la plantilla que tirarà endavant el projecte de la temporada 2021-2022.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: Estem treballant amb molts noms, ja sigui del Peralada, però de tota la tercera divisió i la segona, també, per mirar de trobar totes les peces que puguin encaixar amb el projecte.

Albert Blázquez, un dels capitans de l‘equip, ha garantit la seva continuïtat. Carbó encara no ha parlat amb ell però es mostra content de tenir un jugador de la seva talla a l’equip.

 Albert Carbó, entrenador UE Olot: Encara no hem parlat, l’altre dia sí que el vaig veure per Olot, però ara ens asseurem un dia i per mi és una renovació molt important i pel club, també.

Així doncs, comença un estiu carregat de feina a la Unió Esportiva Olot, per tal de començar amb bon peu la temporada.