El Mag Sanyes va estrenar ‘Desconfinem-nos’ aquest cap de setmana

La nova gira del Mag Sanyes ha començat i l’espectacle “Desconfinem-nos” ha sortit a la llum. Definit com un espectacle proper, familiar i divertit la gira es durà a terme per tot Catalunya. Malgrat que fa una reflexió sobre la pandèmia, defensa que la màgia mai s’ha aturat i la importància que torni als escenaris.


Mac Sanyes, mag. ”Desconfinem-nos és una referència a la pandèmia, una referència a com podem tornar ara a gaudir i a reivindicar una mica aquest temps i com ho hem passat tots. A treure una mica la màgia i, fins i tot, l’humor.”

El barri del Pla de dalt d’Olot, Castellfollit de la Roca i l’escola de Santa Pau han estat els primers a veure l’espectacle on hi ha hagut una rebuda molt positiva.

Mac Sanyes, mag. “Juliol i agost també hi ha altres cites a diferents pobles, no només la Garrotxa sinó altres comarques com l’Alt Empordà i Gironès amb l’espectacle. Content perquè de moment hi ha diverses dates.”

El Mag Sanyes transforma els jocs de màgia de petit format en un gran espectacle. Aquest estiu té una llarga gira on podrà demostrar que l’espectacle “Desconfinem-nos” té molt bons trucs amagats.