Isaac Barti i Meritxell Solà s’imposen a la Pujada a la Salut

Mica en mica la normalitat va tornat, també, a les curses populars a la comarca, després de mesos en blanc per culpa de la pandèmia. Sant Feliu de Pallerols ha completat un any més la Pujada a la Salut.


Les sortides des de la plaça del Firal de Sant Feliu de Pallerols es van haver de fer individualment i amb més marge de temps entre corredor i corredor. Mesures que han obligat als organitzadors de les proves a preparar-se millor. El Club Atletisme Pescallunes està satisfet de poder anar fent edicions tot i la pandèmia, però desitgen que ben aviat acabi per tornar a la normalitat real.

David Duran, membre Club Atletisme Pescallunes: Aquest any també ens hem hagut d’adaptar, però bé, esperem que ben aviat ja tornem a la normalitat per fer la cursa com la fèiem abans.

Els corredors de la comarca celebren, també, tornar a la dinàmica de córrer a les diferents curses que es fan a la Garrotxa. Alguns d’ells han augmentat el nivell i ja corren grans proves, però sempre els fa il·lusió tornar allà on van començar. És el cas de l’Aniol i l’Isaac.

Aniol Pujiula 2n classificat: És una cursa que fa anys que la faig, visc aquí al costat és on entendo i l’entorn és preciós.

Isaac Barti, 1r classificat: Per mi és la millor cursa de l’any. Ja fa 8 anys que la faig, és com la de cursa de casa, i sempre miro de gaudir-la i mirar de rebaixar el rècord.  

La més ràpida en la prova femenina va ser Meritxell Solà, veïna de la zona, mentre que la segona classificada, Thais Pentinat debutava a la prova. Molt possiblement la pandèmia ha fet descobrir nous racons i curses per fer.

Thais Pentinat 2a classificada: He 30’50” i per ser la primera vegada que la feia, estic contenta.

Meritxell Solà, 1a classificada:  Jo he fet entre 30 i mig i 30 40” i estic contenta. Altres anys l’havia fet més ràpid, però amb la pluja i tot, estic contenta.

En nois, es preveia un duel entre Aniol Pujiula i Isaac Barti, que a l’arribar a meta bromejaven sobre el que pot passar en els següents anys.

Isaac Barti, 1r classificat: L’Aniol està molt fort i és molt jove. Ben aviat ens atraparà.

Aniol Pujiula, 2n classificat: I ho diu ell!! [que també és jove i ha guanyat].

Enguany no es van poder rebaixar rècords, que es mantenen en 19.46 el masculí i en 26.26 el femení.

x