La Festa Major de Sant Joan les Fonts ha començat oferint actes per a totes les edats

L’estiu ve acompanyat de l’arribada de la Festa de Sant Joan les Fonts, anomenada Solstici d’Estiu. Aquest passat cap de setmana la festa va començar amb la comèdia El crèdit, espectacle dirigit a totes les edats.


Anna Serra, regidora de cultura de Sant Joan: “La nostra Comissió de Festes ens ha preparat una festa per totes les edats. Adequada per sortir a celebrar Sant Joan com toca. Sempre respectant les distàncies de seguretat i amb cita prèvia per poder reservar els espais on hi haurà les diferents actuacions.”

 Destaquen actes com l’actuació del grup Germà Negre divendres 25 a la pista poliesportiva i el tradicional concurs de pintura ràpida organitzat per l’Escola Municipal de Belles Arts dimecres 23. A més a més, duen a terme un concurs on es premien els gira-sols plantats al passat maig en la festa del Roser.

Rosa Serra, presidenta de la Comissió de Festes de Sant Joan: “Per la festa del Roser van regalar gira-sols a tothom que va venir als actes i tothom que els hagi plantat esperem les seves fotografies que farem un sorteig per veure l’evolució d’aquestes flors”

 Com a novetat, els gegants aquest any estrenen vestits nous i han patit una transformació estructural, han perdut sis quilos i seran més lleugers. Hi haurà diverses ocasions per veure’ls, en el tradicional ball dels gegants dijous 24 i, divendres 25 durant l’acte d’inauguració de la nova biblioteca Francesc Caula. Dins del mateix acte es presentarà el llibre Per què no ballen els Gegants? Amb textos de Neus Verdaguer i il·lustracions de Vidal Rubió.

 

x