Viatges Sacrest combina les ofertes d’estiu amb la previsió a llarg termini

Les agències de viatges tornen a rodar. Costarà, no serà fàcil, però estan convençudes que se’n sortiran. A Viatges Sacrest, ja han començat a oferir alguns serveis, amb els requisits que imposen els diferents països i amb la prioritats sanitàries molt específiques.


Olga Camps, Viatges Sacrest: “Estem fluixets, però estem notant moltes ganes de viatjar. s’està despertant la cosa i teníem ganes de tornar a començar. Corfú, la Vall del Loira, per exemple, són destins atractius”.

La seguretat és el primer, especialment per a les persones d’edat més avançada que  tant s’han exposat durant la pandèmia. Una de les activitats més freqüents de totes les agències era, precisament, la organització de viatges de l’Incerso. Tot i que ela cosa a dia d’avui encara no està del tot arrencada, ja s’estan tornant a preparar viatges d’aquest tipus, que tant bé li van al col·lectiu de la gent gran.

Les destinacions estrella enguany a  viatges Sacrest són els que no requereixen sortir del país. Hi ha qui s’atreveix a apostar per l’extranger, però la gran majoria volen anar pel territori català i la resta de l’Estat per evitar massa paperassa. A les agències com Sacrest, t’hi posen totes les facilitats.

x