L’exposició ‘Dibuix i desdibuix’ de Tate Lucena retrata el pas del temps i els temps confusos

L’exposició “Dibuix i desdibuix” de Tate Lucena presenta un conjunt de pintures i dibuixos que tracten sobre el pas del temps i de la situació que estem vivint actualment.


L’artista busca explicar com una vida valuosa i plena es converteix en els colors sèpia, blanc i negre. Una paleta de colors que busca retratar els temps confusos pels quals estem passant a causa de la crisi sanitària i expressar com el confinament va afectar les nostres rutines.

Montserrat Maloll, directora en Museus d’Olot: “Sobretot interessant llegir els fragments dels seus diaris de confinament que van molt d’acord amb algunes de  les obres que estan exposades en aquesta sala.”

Una exposició que busca remarcar que en el caos també hi ha bellesa, que s’ha de fer poesia de la misèria i, sobretot, que sempre cal celebrar la vida.

Tate Lucena, artista: “Tot en aquesta vida acaba desdibuixant-se i queda la petja, que són aquests entre quadres que he posat perquè m’ha semblat que tot passa, però que també queda alguna cosa, ni que sigui una petita taca que anem deixant a través del temps.”

L’entrada de l’exposició és gratuïta i la podeu trobar a la Sala Oberta 2 del Museu de la Garrotxa fins al 15 d’agost.

 

x