Dissabte arrenca el festival Planestiueja’t amb un cartell liderat per Sopa de Cabra

Deu dissabtes d’estiu, festa infantil, onze grups i presències de personalitats destacades en la que serà la cionquena edició del Planestiueja’t, que ha hagut d’esperar dos anys a causa de la pandèmia.


Joan Soler, regidor de Cultura Aj. de Les Planes d’Hostoles: “Estem molt contents perquè hem hagut d’esperar molt temps. Sopa de Cabra és un grup que uneix moltes generacions i que és àmpliament reconegut, serà un inici fantàstic”.

Des de l’organització han anunciat la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, a més de diverses personalitats de l’àmbit polític, també, com alcaldes i membres de la Diputació.

El Cor Geriona i la Girona Bandaband seran els següents a pujar a l’escenari del Planestiueja’t, que comptarà amb Gema 4, Roger Mas, El Petit de Ca l’Eril o Quico el Célio i el Mut de Ferreries, entre d’altres, en una cinquena edició que tancarà la reconeguda artista Monica Green.

Joan Soler, regidor de Cultura Aj. de Les Planes d’Hostoles: “El ritme d’entrades va molt bé, sobretot pels primers concerts. Esperem que a mesura que passin les setmanes es vagin omplint la resta, perquè el cartell és variat i amb molts tipus de música”.

Els dissabtes d’estiu, a partir de les 22.00 a la pista poliesportiva, i el dia 31 juliol, l’esperada festa infantil, enguany amb Di-versiones i Xiula, que començarà a les tres de la tarda i acabarà cap a les 20.00 del vespre.