Els creuers, una de les alternatives més segures per viatjar en l’actualitat

A Viatges Pirineus fa tres dècades que es dediquen a organitzar les vacances de la gent. A ser, en definitiva, una agència de viatges a mida. I és que des de fa uns anys, van decidir restringir les visites i instaurar un sistema de cita prèvia amb l’objectiu de donar un servei íntegra a cada client.


Ara, però, com totes les agències de viatges, fa pràcticament un any i mig que no poden treballar. Enguany, estan organitzant viatges pendents de l’any passat, i en una de les seves especialitats, els creuers, estan veient un interès de la gent, tot i les limitacions que es van trobant sobretot per la falta de disponibilitat de les companyies.

Tot i així, en Lluís assegura que viatjar en un creuer, a dia d’avui, és de les vies més segures.

Lluís Illas, Viatges Pirineus: “Abans de pujar en un creuer, les navieres estan fent PCR gratuïts a tots els seus clients. Després, formen grups bombolla. Saps que si estàs al damunt del vaixell, no corres cap risc. És una alternativa molt segura”.

Poc a poc i amb una clientela molt arrelada, des de Viatges Pirineus se centren a organitzar sortides i aventures a mida de cada client, el seu segell d’identitat que els permetrà, de ben segur, remuntar el vol en aquest estiu.

Lluís Illas, Viatges Pirineus: “M’agrada organitzar viatges a mida perquè requereix molta preparació i encert, saps les nits que pots estar a cada lloc i les coses a visitar i la gent t’ho agraeix molt més”.