Es posposa per problemes logístics les semifinals per l’ascens que havia de disputar el CN Olot aquest cap de setmana a la piscina del Santa Eulàlia

En waterpolo, aquest cap de setmana el Segona Catalana del Club Natació Olot havia de disputar el partit d’anada contra el Santa Eulàlia per pujar de categoria.  Doncs bé, finalment aquest duel que havia de tenir lloc a la piscina del Santa Eulàlia es jugarà el cap de setmana que ve, el dia 3 de juliol, per problemes logístics a les instal·lacions del Santa Eulàlia. Així doncs, el partit que havia de disputar-se a Olot la setmana que ve es jugarà d’aquí a dos: el dia 10 de juliol. La Federació Catalana de Natació ha confirmat també, que no es disputarà el partit final entre els guanyadors de les dues eliminatòries: el partit entre el Santa Eulàlia i l’Olot i el duel entre l’Hospitalet B i el Sallent i que havia de definir el campió de lliga. D’aquesta manera, doncs,  es sobreentén que el Club Natació Olot serà el campió de lliga després d’haver set el millor equip classificat durant la fase regular.