Les illes són un dels destins més cotitzats pel turisme català

Les illes són un dels destins preferits del turisme al país. Garrotxins i garrotxines no són cap excepció i, ara que la cosa s’està començant a veure més clara per l’avenç del procés de vacunació, ja s’està despertant la demanda cap a una oferta que cada dia va adaptant els preus.


I és que si es vol viatjar a Balears o Canàries, entre d’altres, s’ha de planificar com més aviat millor si es vol aconseguir un bon preu.

Jordi Bayona, Olot Viatges: “Els preus estan variant i si avui mirem una oferta, possiblement l’endemà serà una mica més cara. La gent té ganes de fer coses i les illes van adaptant els preus, que fa uns mesos estaven molt i molt barats”.

La demanda ha anat variant, i d’un turisme purament local i de proximitat s’està passant a una voluntat de marxar més lluny.

Les Balears o les Canàries, i fins i tot les illes a l’estranger són un destí plenament estiuenc, i si es fa el pas per anar-hi de vacances, s’ha de fer el més aviat millor. A Olot Viatges compten amb les millors ofertes.

x