L’Hoquei Olot visita al Congrés amb l’objectiu de forçar el tercer partit

Tot i la derrota de diumenge, l’Hoquei Olot es va trobar en el primer duel de la final dels play off d’ascens a OK Lliga Plata al Congrés que s’esperaven. Un equip amb ritme lent a l’hora de jugar, sòlids en defensa i de sortides a les contres. Miqui Ràfols va trobar a faltar efectivitat per part dels seus jugadors, però la resta va sortir sobre el guió previst, amb l’especial casuística que només es va marcar un gol en tot el partit, quelcom poc habitual en aquest esport.


Precisament serà aquest ritme de partit el que els seus jugadors hauran d’augmentar davant el segon duel de l’eliminatòria per tractar de fer més mal als de Dani Setién.

Miqui Ràfols, entrenador CH Olot: Faltarà ser capaços de mantenir el ritme alt d’inici per crear-los-hi dificultats i mantenir-ho al llarg del partit. I llavors, necessitem més encert davant de porteria que al final és el que et marca.

Cal tenir en compte que el Congrés només ha perdut dos partits aquesta temporada, davant el Noia B en el primer partit de la primera fase i contra el Voltregà B en un dels duels de l’eliminatòria de semifinals per l’ascens. En total sumen 16 victòries de 18 aquest curs. L’Hoquei Olot no perdia, precisament, des del duel contra el Congrés a la segona fase, quan venia d’estar aïllat per casos de coronavirus, i acumula sis victòries i un empat en els darrers set partits.

Dissabte l’Hoquei Olot visita el Congrés a partir de les cinc de la tarda. Els olotins necessiten guanyar per forçar el tercer partit i mantenir vives les opcions d’ascens. En cas de guanyar el tercer partit es jugaria Olot. El partit o partits, es podran seguir en directe per Olot Televisió.