A la Unió Esportiva Olot, quatre baixes de cop, data d’inici de la competició i públic als estadis per a la temporada 2021/22

La Unió Esportiva Olot ha anunciat avui que Joel Arumí, Roger Escoruela, Genis Montolio i Pol Prats no seguiran la propera temporada. Els tres primers es desvinculen del club, i Prats torna de la cessió al Nàstic. Quatre baixes de cop que van esclarint una mica com serà l’Olot de la temporada vinent: un equip pràcticament nou.


La Guineueta i l’Ascó són els dos últims equips a pujar al vagó del grup català de la Tercera Federació. Un vagó en el que l’Olot hi vol ocupar una posició de primera classe però on no ho tindrà gens fàcil. Només Batalla, Blázquez i l’entrenador Albert Carbó tenen un lloc confirmat al primer equip.

El que ja se sap de segur és el cap de setmana en el quan  la pilota començarà a rodar en partit oficial. No serà fins al 4 i 5 de setembre, dates on es dona el tret de sortida a la 21/22. La pretemporada podria començar doncs a mitjans de juliol.

La Federació va donar a conèixer ahir aquestes dates, i ara s’està a l’espera del sorteig del calendari. El que ja se sap, si tot va bé, és que quan comenci la lliga, als estadis de futbol no hi haurà límit d’aforament. Imatges com aquesta, per tant, no s’hauran de tornar a repetir. Ni tant sols aquesta. L’Olot espera que sigui un anunci definitiu, perquè he trobat a faltar d’allò més al seu públic durant aquesta temporada.

Jordi Reyes, directiu UE Olot: “Juguem pels socis i els aficionats a futbol. Si no els tenim, ens sentim en deute amb ells. Esperem que no es facin enrere i puguem planificar bé la temporada”.

A banda de les quotes de soci, els ingressos per taquilla són un dels petits motors de l’economia anual del club, que enguany han estat 0, perdent una xifra molt significativa.

Jordi Reyes, directiu UE Olot: Estem parlant ben bé de quatre zeros. Per un club humil, això és molt dur”.

En tot cas, i si fem cas de l’anunci del Govern estatal, la temporada vinent, el públic tornarà als estadis amb un 100% de l’aforament, i la Unió Esportiva Olot espera fer una gran temporada i gaudir-ho amb entrades de 1.000, 1.500 o, tant de bo, 2.000 persones.

x