Aquest estiu, tornen els viatges de noces i les llargues distàncies

Durant l’últim any, moltes parelles han hagut d’aplaçar el seu viatge de noces per les limitacions de mobilitat derivades de la situació sanitària. Aquest estiu, tot i les restriccions encara vigents, alguns s’han decidit a tirar-los endavant, amb el suport d’ agències com Indrets Viatges d’Olot, especialitzades en aquest tipus de sortides.


Sílvia Planagumà, Indrets Viatges: “Aquest any, amb molta il·lusió, han dit que ja no volien renunciar a més,  i sí que és cert que han anat a última hora, però estem fent viatges de noces i actualment en tenim a fora”.

Les illes Maldives, Jordània o el Carib són algunes de les destinacions preferides en els primers viatges de noces internacionals que ha planificat Indrets Viatges. Si abans de la pandèmia els organitzaven a gairebé un any vista, ara ho fan amb el temps molt més just, un mes abans, i pendents, en tot moment, de la normativa del país de destí.

Sílvia Planagumà, Indrets Viatges: “Nosaltres els assessorem i estem seguint estrictament les restriccions que hi hagi. Si han de marxar amb PCR prèvia es lliga tot des d’aquí, i també des d’aquí lliguem les proves que s’han de fer a destí, per poder tornar o fer canvis entre països”.

A més dels nuvis, molta altra gent torna a tenir ganes de canviar d’aires a l’estiu. Encara no es pot anar a tot arreu, però sí que és possible fer viatges de llarga distància a països menys restrictius a l’entrada de viatgers.

Anna Belsa, Indrets Viatges: “Estem enviat a països com poden ser Mèxic o la República Dominicana, que són una mica més flexibles. La llarga distància per nosaltres es limita una miqueta, perquè hi ha pocs països on tinguem possibilitats d’anar, però tot i això s’està venent Egipte, Jordània, Dubai i Maldives, Seychelles…”.  

Tant per una qüestió normativa com de preus, les destinacions del Carib estan entre les preferides dels que s’atreveixen a fer un viatge més llarg, i volen evitar la massificació que es preveu en illes més properes com les Balears o les Canàries.

x