Arriba una nova edició de la Montcalrun aquest diumenge amb novetats en el recorregut llarg

El Club Pedal Maià celebra aquest diumenge la cinquena edició de la Montcalrun a Maià de Montcal. Seguint totes les mesures anti COVID enguany els organitzadors han preparat dos circuits: un de popular d’uns 8 quilòmetres i una mitja marató de 21.


Ignasi Portella, Club Pedal Maià: El més curt és adaptat per tota la gent, amb 350 de desnivell, i puja la Tribana, el Montcal. I després hi ha la típica, la mitja marató, amb 1.000 m i poc de desnivell, que puja la Mare de Déu del Mont, amb algunes variants i punts nous interessant de descobrir.

A les 8 del matí sortiran els participants de llarga i vint minuts més tard els de la curta, des de la zona esportiva del poble. Totes aquelles persones que s’hi vulguin inscriure ho poden fer a través d’Internet a cronotime fins el dia 2 de juliol.

Ignasi Portella, Club Pedal Maià: El que ens agrada a nosaltres és fer un bon circuit i un bon acte, que la gent vingui a Maià, que coneguin l’entorn, i a nosaltres ens encanta la muntanya i el nostre poble i ho volem transmetre, tot l’equip, fent aquest tipus de marxes.

La Montcalrun és una prova competitiva però també pensada per fer caminant.