Els casals municipals de Les Preses omplen tots els grups disponibles amb 220 inscrits

Un matí ben entretingut mentre els pares i mares treballen. És el què ofereixen els casals per als nens i nenes, que no tenen temps d’avorrir-se.


Una manera diferent de passar els dies d’estiu i una activitat que l’any passat va córrer molt perill per culpa de la pandèmia. Enguany, amb la mecànica apresa, tot ha estat molt més fàcil.

Lluís Guillaumes, alcalde accidental Les Preses: “Ja teníem la dinàmica de l’any passat. Llavors sí que vam patir, però aquest any no tant. Estem molt satisfets de la participació – més de 220 inscrits- i de com de bé van aquests casals per a tots els qui se’n beneficien”.

Grups bombolla, separació per edats i repartiment d’horaris per a cada activitat. Són mesures que requereixen molta més organització que abans de la pandèmia però que no eviten que els nens i nenes s’ho passin igual de bé.

A banda del casal i el casalet durant el juliol i l’agost, els qui són una mica més grans també participen de les brigades joves, per ajudar en tasques necessàries al poble, treballar en equip i formar-se a la vegada. Una vintena són els joves que s’hi han inscrit enguany.