Es torna a ajornar el primer partit de l’eliminatòria per pujar de categoria entre el Santa Eulàlia i el CN Olot de waterpolo

Un cap de setmana més, es suspèn el primer partit de l’eliminatòria final per l’ascens a Primera Catalana de waterpolo i que havia de disputar el Club Natació Olot.


Els de Jan Ibern visitaven el Santa Eulàlia, però en les darreres hores els barcelonins han confirmat un cas positiu de coronavirus a l’equip. La idea és ara que el primer partit de l’eliminatòria es jugui dissabte 10 de juliol a les 17h i la tornada es jugaria l’endemà a Olot a partir de les 18h. Aquesta és la segona vegada que es suspèn aquest primer duel entre Santa Eulàlia i Club Natació Olot, el darrer va ser la setmana passada, per culpa de problemes logístics a la piscina del Santa Eulàlia. Pràcticament fa un mes que els dos equips no juguen, des que es va acabar la fase regular a la Segona Catalana.

x