Adrià Ortega no continuarà com a coordinador del futbol femení de la UE Olot

El femení de la Unió Esportiva Olot ha finalitzat la temporada en novena posició al grup segon de la Primera Catalana, amb cinc victòries, un empat i set derrotes.


Aquesta ha estat una temporada plena de canvis a l’equip, que va començar el curs sense un bon nombre de jugadores experimentades i que ha hagut de jugar alguns partits sense una de les seves millors jugadores: la capitana Alba Prat, que es va trencar els lligaments. El coordinador de la secció del club, Adrià Ortega, valora, però, positivament l’evolució de les noves incorporacions.

Adrià Ortega, coordinador UEO Olot femení: L’adaptació de les jugadores noves ha estat del millor, perquè hem tingut molts fitxatges i tenim jugadores molt joves. Han anat treballant amb el sistema de joc i jo crec que si hi hagués hagut una segona volta haurien quedat per dalt a la classificació. 

Pel que fa als equips de base, Ortega considera que tots els equips han fet una bona feina tot i les dificultats ocasionades per la pandèmia i les moltes baixes que hi va haver a principis de temporada. En les darreres setmanes, però, s’han anat incorporant jugadores joves i creu que les victòries del Barça femení aquesta temporada ajudaran dintre d’un o dos anys a que club com la Unió Esportiva Olot creixen pel que fa a futbol femení.

Adrià Ortega, però, no continuarà la temporada que ve com a coordinador. Motius personals no li permeten poder seguir a Olot.

Adrià Ortega, coordinador UEO Olot femení: D’aquí a Olot només tinc paraules d’agraïment, amb l’oportunitat que em van donar. Malauradament per motius personal  no puc continuar, per feina, per gent que ha de cuidar a casa i el futbol passarà a un segon  pla, perquè ser coordinador porta molta feina. He estat content aquí, el club aposta pel futbol femení i espero poder tornar a la llarga i si no sempre un tros del meu cor estarà aquí a Olot.

x