Comencen unes rebaixes condicionades pel comerç online

El juliol comença amb les rebaixes d’estiu, data que molts consumidors esperen amb delit per tal d’obtenir productes amb descomptes. Els comerços de la capital garrotxina aprofiten per vendre l’estoc que no han pogut vendre durant l’any i apel·lar als consumidors a renovar el seu armari estiuenc.


Yolanda Abrea, responsable Atico30 Olot: “Nosaltres comencem oficialment les rebaixes, dia 1, en canvi hi ha d’altres botigues que porten quasi 15 dies fent rebaixes. Llavors la gent no és com antigament que s’espera al dia u per sortir corrents a comprar. Si no com que veuen que sovint hi ha rebaixes i ofertes amb tot això del confinament, doncs bé jo crec que és diferent, que no hi haurà tal boom de gent. Si no que serà un moviment i una afluència normal.”

Enguany preveuen que la temporada sigui millor que l’anterior, ja que les restriccions a causa de la crisi sanitària COVID els afecten en menys mesura.

Johnnatan Gispert: “ Per ropeta de la nena sempre és útil, però no és quelcom que fem molt habitualment, perquè avui dia el jovent estem molt acostumats a comprar online i les mateixes ofertes que et trobes avui dia t’ho trobes també a internet tranquil·lament.”

Malgrat que als últims anys les compres per internet han intensificat a causa dels descomptes permanents, els comerciants reivindiquen la importància de seguir comprant presencialment per tal de poder gaudir d’aquests descomptes en viu i tenir un tracte personalitzat.

Anna Planella, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot: “El comerç, i sobretot el de proximitat i el de poble, hi ha  avantatges que no poden trobar online. El fet de provar, sobretot tot el que és sabates, complements i, fins i tot, joies. T’ho proves, et mostren molts articles, pots anar variant, etc. I vulguis o no aquest servei online no el tens, no tens aquest contacte amb el dependent i el client. Que sobretot és el que volem aquí a Olot i als pobles. Que se sentin a gust, comprin amb tranquil·litat i que pugui haver-hi aquest intercanvi de paraules que és el maco del comerç.”

Així doncs, comerciants animen als consumidors a conèixer aquests descomptes i a aprofitar-los ara que la calor s’intensifica i caldrà roba més estiuenca.