Genís Grau debuta aquest diumenge a un europeu de duatló

Genís Grau disputa aquest cap de setmana el campionat d’Europa de duatló a Romania. El triatleta castellfollitenc aprofitarà l’aturada de proves del circuit de copa del món de triatló i el bitllet aconseguit als campionats d’Espanya de duatló per estrenar-se en un europeu en aquesta disciplina. Hi va amb ganes i il·lusionat, conscient que hi haurà gent molt ràpida corrent però a la vegada amb ambició.


Genís Grau, triatleta: La veritat és que com que no he competit mai en un europeu de duatló  no conec els rivals. Si que he mirat els temps que fan en atletisme els rivals, i n’hi ha que corren molt. N’hi ha 5 que baixen de 14 minuts en 5.000 i de 29 en 10.000, i bé, penso que puc lluitar-ho. Jo marxaria content amb un top 5.

El francès Benjamin Choquert i l’espanyol Emilio Martín són dos del favorits a la prova, sent dos dels habituals en podis d’aquesta competició. La prova es disputarà diumenge i Grau l’afronta sense haver fet un entrenament específic per duatló.

Genís Grau, triatleta: No he canviat res pel que fa la preparació. He continuat entrenant triatló, he continuat nedant, i hi vaig com si anés a fer un triatló.

Pel que fa a la temporada de triatló, Genis Grau està a l’espera que li confirmin la presència a alguna de les World Series del mes d’agost, l’elit del seu esport i un dels seus grans objectius de la temporada.

x