Èric Vilanova i Moha Abouhafs tornen a la UE Olot i Vivi se’n va al Real Unión de Irún

La Unió Esportiva Olot ha anunciat a les darreres hores la primera incorporació per a la temporada que ve. Es tracta d’Èric Vilanova, de 26 anys i que ja havia jugat al club olotí.

El futbolista olotí arriba procedent del Peralada de Tercera Divisió, on hi portava jugant des de fa dues temporades i on ja va coincidir amb Albert Carbó. També ha jugat a Tercera amb la Pobla de Mafumet i el Figueres. Amb més d’un centenar de partits a la categoria el migcampista arriba amb molta experiència. Èric Vilanova serà presentat dilluns a la tarda a l’Estadi Municipal.

Un altre retorn és el que el club ha anunciat avui, el de Moha Abouhafs. El mitja punta, de 22 anys, prové del Banyoles, i havia estat entrenant amb el primer equip abans de marxar cap al Pla de l’Estany. Ara, torna al club garrotxí amb ganes de consolidar-s’hi.

A les darreres hores també s’ha confirmat que Albert Vivancos no seguirà i jugarà la temporada que ve al Real Unión de Irún.

 

Foto: UEO