El festival Música als Masos arrenca al Mas Vayreda amb un homenatge a les dones compositores

El Mas Vayreda d’Olot ha acollit la represa del festival de música de cambra de la Garrotxa. Música als Masos ha tornat a la programació estiuenca després d’un any d’aturada, i ho ha fet constatant que compta amb un públic ben fidel. La primera proposta ha estat una conferència i un concert en format trio dedicat a les compositores barroques, amb Frances Bartlett al violoncel, Mireia Ruiz al clavicèmbal i Jordi Tarrús a la flauta.

Jordi Tarrús, associació Música als Masos: “Per una banda el repertori francès, amb una compositora que es diu Élisabeth Jacquet de La Guerre, que és una compositora barroca contemporània de Couperin, i per altra banda l’Anna Bon di Venezia i l’Anna Amàlia de Prússia, que són dues compositores de l’òrbita berlinesa, al voltant de 1750, que son contemporànies de Carl Philipp Emmanuel Bach” 

En la cinquena edició del festival, l’associació Música als Masos ha recuperat el programa de concerts que havia preparat pel 2020, amb algunes adaptacions a causa de la pandèmia. La més significativa, que tots els concerts es fan a l’exterior.   

La programació de Música als Masos s’allargarà fins el 18 de juliol, i portarà música clàssica en espais singulars com el mas La Cau de la Vall d’en Bas i el Mas Ventós d’Olot, o el Pratdevall de Santa Pau.