En Cristòfor i la Bernarda poden, per fi, tornar a ballar a plaça en motiu de la Festa Major

Mica en mica els barris van tornant a recuperar aquelles tradicions que tant bonament feien abans d’escalat la pandèmia. Aquest cap de setmana el barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat d’Olot estava de festa major i els gegants, en Cristòfor i la Bernarda, van poder tornar a sortir a plaça a ballar amb la resta de personatges de la faràndula després d’un any en blanc.

Jordi Aumatell, membre comissió festes barri Sant Cristòfor i Mas Bernat: Teníem ganes de poder tornar la festa després que l’any passat no poguéssim er la pandèmia i l’hem recuperat amb l’acte essencial, que és la sortida del ball de la faràndula i els gegants. Tots els veïns del barri en tenien ganes de tornar a trobar-se aquí, per la festa.

La cobla d’Osona va ser l’encarregada d’ambientar amb les seves tonades els balls dels personatges del barri a més d’oferir sardanes pels assistents.

Tradicions que mica en mica amb l’aixecament de les restriccions de les mesures es van recuperant i que per a molts, sobretot els més petits, suposen la primera vegada que veuen, per exemple, ballar els gegants del seu barri.

x