Genís Grau es proclama subcampió d’Europa de duatló

Genís Grau s’estrenava aquest diumenge a un europeu de duatló i ho ha fet de la millor manera possible: pujant al podi, a la prova que s’ha disputat aquest migdia a Romania.


Genís Grau, amb qui vam poder parlar abans de la competició, es veia amb possibilitats de fer top 5 i finalment ha aconseguit proclamar-se subcampió d’Europa, sent només superat pel francès i favorit de la prova Benjamin Cohquert, que ha arribat a escassos vuit segons abans que el castellfollitnec. El bronze l’ha guanyat el duatleta belga Arnauld Dely. Genís Grau, triatleta del Club Triatlon Isbilya, ha agafat l’escapada bona des del principi, que han conformat sis participants i ha aconseguit aguantar fins al final, enduent-se la medalla de plata. Nou gran resultat d’un Genís Grau que se s’està sortint aquesta temporada, després del bronze a la Copa del Món de triatló disputada a Lisboa.

Foto: Club Trialon Isbilya