Planestiueja’t a ritme de les millors bandes sonores de la història del cinema

El segon cap de setmana del festival Planestiueja’t ha estat marcat per les millors bandes sonores de la història del cinema. El Cor Geriona i la Girona Banda Band han fet ballar a petits i grans en aquest concert d’estiu de les Planes d’Hostoles.

Imma Pascual, directora del Cor Geriona: “Tenim les cançons més conegudes de Toy Story, de Mary Popppins, també de Frozen. Segur que trobareu la vostra pel·lícula preferida aquí en banda sonora.”

Un concert familiar que ha recordat aquelles cançons que ens han marcat i emocionat..

Imma Pascual, directora del Cor Geriona: “Si és un repte, aquest projecte ha estat meravellós. Tot i que avui anem amb banda reduïda, això vol dir uns trenta músics. Normalment això es pot fer també amb uns seixanta músics. Això vol dir que comptem amb unes cent persones entre tècnics, artistes, cantants i músics.”

Amb un escenari ple de músics i cantants han aconseguit que el públic descobreixi la màgia del cinema.