Més de 5.200 usuaris amb l’aplicació Garrotxa Approp descarregada

L’aplicació per a dispositius mòbils Garrotxa Approp té més de 5.200 usuaris després de sis mesos del seu llançament. Amb l’objectiu de reactivar l’economia de la Garrotxa actualment presenta una oferta de més de 100 establiments adherits.


Estanis Vayreda- Regidor de promoció de l’Ajuntament d’Olot: “La voluntat i el repte és incrementar el nombre d’establiments. Encara aquest matí hem tingut una reunió amb tots els socis per incrementar la comercialització d’establiments nous. Perquè puguin entrar més establiments, més restaurants, més comerços, més empreses de serveis. I començar també ben aviat la implicació de més empreses de cara a les campanyes de tardor i Nadal utilitzin aquesta implicació.”

El passat setembre es van registrar un total de 9.559 vendes a través de l’app i s’observa que el divendres és el dia que els usuaris de garrotxa Approp utilitzen més l’aplicació en les seves compres. Ara toca descentralitzar l’aplicació i reactivar l’activitat comercial a tota la Garrotxa malgrat que el volum comercial més gran es trobi a Olot.

Gerard Xifra- Associació Hostalatge de la Garrotxa: “L’altre repte que creiem que és important és intentar traslladar tot això a tota la comarca de la Garrotxa. Moltes vegades hem situat molt  a Olot, sobretot pel gruix d’empreses que hi ha perquè al final té la capitalitat que té. Però això hem d’intentar que els pobles se la sentin seva i créixer com a comarca, com a Garrotxa. Sí que hi ha diversos establiments que ja en formen part. Però sobretot intentar involucrar els diferents municipis i els seus establiments a formar part d’aquesta campanya.”

L’aplicació busca seguir creixent per tal de crear una sinergia cada cop més gran entre sectors econòmics públics i privats promocionant l’economia local des d’un enfocament col·laboratiu.

x