Pujades exigents i descensos vertiginosos, torna la cursa MontcalRun

La cursa de trail MontcalRun s’ha dut a terme aquest cap de setmana a Maià de Montcal. Els corredors podien escollir entre la distància llarga de 21km que arribava fins al cim de la Mare de déu del Mont. O la curta de 8km amb l’objectiu de fer el cim de Montcal.


Ignasi Portella, responsable organització MontcalRun: “Tant per les inscripcions com pels participants que han vingut, ja que ha vingut gent molt aficionada al running, que li agrada molt aquest tipus de cursa, estem bastant contents.”

Enguany, la participació ha estat de cent trenta-set. Pel que fa al circuit llarg el guanyador en la categoria masculina ha estat Toti Bes, seguit per Miquel Cruz i Marc Abelenda. En categoria femenina el podi ha estat per Aina Cusí, seguida per Abril Torrent i Montse Rivera.

I del circuit curt el guanyador ha estat Carlos Gámez, seguit de prop per Arnau Colom i  Jaume Garcia. I en categoria femenina Maribel Garcia en 1a posició, seguida per Mamen del Castillo i Laura Artigas.

Ignasi Portella, responsable organització MontcalRun: “De novetats sí que n’hi ha al circuit. Hem obert algun tram nou a dalt a la Mare de déu del Mont. Un tram que mai s’hi havia passat en cap cursa, que nosaltres l’hem obert aquest any. I alguns trams dels circuits modificats que com cada any anem fent. Sempre intentem fer modificacions perquè sempre els concursants es trobin un circuit diferent de l’any anterior.”

A l’arribada els corredors han pogut gaudir d’esmorzar i piscina gratuïta per refrescar-se i recuperar forces.