El pas entre Montagut i Tortellà, tallat per obres fins a finals de mes

Des de  principis de juny, el pas per que uneix Montagut i Oix i Tortellà, està tallat al trànsit.


El motiu són les obres que la Diputació de Girona està fent a la carretera GIV-5232, molt necessàries pels problemes que provoquen les crescudes del riu en aquest punt.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Bàsicament el que veiem és que han aixecat la carretera, han fet una conducció de desaigüe perquè quan el riu els hi surt per aquest costat doncs aquesta conducció el que farà es tornar a tirar l’aigua dins de la llera del riu i evitar que la cartera s’inundi.”

Mentre durin els treballs, els veïns que es mouen entre els dos municipis han de passar per l’A-26 a Argelaguer. Aquest fet ha provocat les queixes d’alguns veïns, comerciants i conductors afectats.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: “Hi ha uns cartells prou clars i que tothom els veu. Tothom els hauria de veure però veiem que no. En alguns casos la senyalització no la veuen i quan arriben aquí han de recular. Però, és com tots els talls de carretera.”

Segons les informacions de l’ajuntament de Tortellà, les obres havien d’acabar a principis d’agost, però els treballs van a bon ritme, i pot ser que ho facin abans.