Jorge Silva creu que és l’hora que el Club Vòlei Olot faci “un pas més, perquè podem competir amb els millors”

Jorge Silva ha completat una nova temporada dirigint a la pista molts dels equips que conformen el Club Vòlei Olot. Els sènior A masculí i femení no han patit gens ni mica per aconseguir la permanència aquesta temporada. Els nois s’han quedat a prop de les primeres posicions i les noies fins i tot s’han permès el luxe de somiar amb l’ascens.


Jorge Silva, entrenador Club Vòlei Olot: “Tot i les intermitències pel COVID que hem tingut hem assolit els objectius que a principis de temporada ens havíem posat jo i l’Ángel Palacios”.

Pel que fa a coses a millorar de cares a al temporada que ve, una de les més importants, Silva considera una d’elles és convèncer a jugadors, entrenadors i club en general a creure que es pot fer un pas més, encara.

 Jorge Silva, entrenador Club Vòlei Olot: “Crec que hem d’intentar ser més ambiciosos i creure que tenim persones a treballar perquè som capaços de competir amb clubs molt més grans”.

Els equips de base evolucionen considerablement, un exemple clar n’és el juvenil masculí. Aquesta temporada s’ha viscut clarament un relleu generacional als primer equips i és que al llarg de la temporada molts jugadors juvenils i inclòs cadets han anat entrant als equips sènior, en partits de Primera Estatal pel que fa als nois, i a Primera Catalana pel que fa les noies.

Jorge Silva, entrenador Club Vòlei Olot: “Tenim futur i no hem d’esperar a buscar jugadors, si ja en tenim a cas que són bons”.

El club ja ha informat que Jorge Silva continuarà al Vòlei Olot la temporada que ve.

Jorge Silva, entrenador Club Vòlei Olot: “Estic molt a gust i content aquí a Olot. I mentre les coses vagin sortint jo sempre tindré les portes obertes pel club. No depèn de mi, però si em pogués quedar 10 anys, em quedaria 10 anys”.

x