Kreas i Noel implanten nou certificat de professionalitat

La fundació Kreas tanca el curs acadèmic amb un balanç molt positiu de les dades: més d’un 96% d’inserció dels alumnes en el món laboral. Esdevé centre de referència en la formació i inserció de talent en la indústria alimentària.


Mònica Furtet, directora fundació Kreas: “Però sí que us puc dir és que dels 18 alumnes que van finalitzar la 5nà promoció tenim el 100% dels alumnes inserits en el mercat laboral, 66% estan treballant a les mateixes empreses on van fer la formació dual, i un 33% han seguit treballant a nivell de grau universitari, però combinant amb el treball; per tant combinaran formació i treball.”

Aquest estiu 19 joves cursen un certificat de professionalitat amb formació dual a l’empresa garrotxina Noel Alimentària. I de fet, a partir de l’octubre arrencarà un altre curs amb l’empresa Noel. L’Ajuntament d’Olot remarca la importància del compromís del projecte amb el territori i amb el sector agroalimentari.

Estanis Vayreda i Puigvert, tinent d’alcalde: “Kreas és un molt bon instrument, permet que alguna gent que ja treballa en el sector pugui millorar aquesta qualificació. Per tant ocupar llocs més qualificats i millorat i incrementar les condicions de treball. I també és una via a través dels certificats de professionalitats que la gent jove que estigui buscant feina i els pugui agradar aquest sector, de tenir una acreditació que els permet treballar en aquestes empreses que són tan importants i generen tants llocs de treball a la Garrotxa i Osona.”

Des de l’Ajuntament celebren poder col·laborar molt més amb l’entitat per tal d’incrementar la professionalitat a un sector tan estratègic a la comarca de la Garrotxa com és la indústria agroalimentària.

x