Martí Vayreda és el número 1 del rànquing de la UCI en Bike Trial Elite

La Unió Ciclista internacional ha actualitzat el seu rànquing mundial en la categoria Elit de Biketrial. I el nom que encapçala el podi és, ni més ni menys, que el de Martí Vayreda.


L’olotí, a qui hem vingut seguint des d’Olot Televisió en les darreres temporades comprovant el seu enorme potencial en un estat de forma pletòric, supera en set punts al segon classificat, l’alabès Julen Saenz de Ormijana. El tercer és el francès Vicent Hermance amb 115 punts. Els resultats, els títols i les bones puntaucions d’aquest principi de temporada, on recordem que debuta després de fer el salt des de Junior, li valen a Martí Vayreda per alçar-se al lloc més alt d’aquesta classificació. Les pròximes cites de l’olotí són l’Europeu de Biketrial i la primera Copa del Món a Wadowice (Polònia) el mes d’agost, a més del Mundial just abans de les Festes del Tura

x