Afectació en la circulació de vehicles per les obres del Pont del Bisaroques

Aquest dilluns han començat les obres al pont del Bisaroques, també conegut com a Pont del Palau, per a la seva millora. Els treballs permetran restituir el parament malmès del mur de l’estrep est i millorar les condicions de suport de les bigues sobre aquest mur.

Jordi Güell, regidor de mobilitat: “Aquestes obres són fruit de les tasques de manteniment del pont que varen detectar que el que s’anomena tècnicament l’estrep que és allà on descansen les bigues del pont, del costat de la riba esquerra del riu, el que està més interior a Olot, s’ha de reforçar aquesta estructura.”

Les obres duraran dos mesos i afecten la circulació del trànsit de la zona. No podran circular-hi vehicles, però sí que ho podran fer els vianants tal com informa l’Ajuntament d’Olot.

Jordi Güell, regidor de mobilitat: “El trànsit rodat en ambdós sentits quedarà tallat. Però en canvi el pas per vianants sí que està garantit excepte en algun moment puntual que per exigència de l’obra s’hagi de tallar. Però durant aquests dos mesos sí que es podrà transitar d’un costat a l’altre.”

Una de les altres obres que s’estan duent a terme a la ciutat d’Olot són al carrer de Marià Vayreda, concretament a la vorera oest en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la Ronda Fluvià. Els treballs serviran per vetllar pel manteniment de les obres públiques i garantir la seguretat dels habitants de la ciutat d’Olot.

 

x