El campionat de Catalunya de dards es celebra a Olot

Hi ha ganes de dards. I aquest cap de setmana, Olot en tindrà. Just abans del primer confinament, el Club de Dards Olot havia d’organitzar la Catalunya Cup a la ciutat. Aquell 21 de març es va haver de cancel·lar l’esdeveniment que, aplaçat pel juliol, tampoc es va celebrar.

El Català s’havia de disputar a la tardor, però finalment es farà a l’estiu. Aquesta llarga espera ha servit als organitzadors per professionalitzar les proves online, en una disciplina que s’ha jugat tot l’últim any des de casa.

Josep Arimany, ‘Masnou’, Club Dards Olot: “No és el mateix tenir el teu rival al davant, que a quilòmetres de distància i a través d’una pantalla, es perd molt de joc”.

La pressió no és la mateixa. I és que l’esport de la punta de ferro és un dels que més interacció social i bon rollo genera no només en competicions oficials sinó també en les amateurs.

Ara, Olot serà la seu del Campionat de Catalunya, en un autèntic repte organitzatiu que, això sí, ha requerit molta dedicació.  En categories masculina, femenina i júnior, les inscripcions ja estan tancades, amb jugadors i jugadores federades que competiran per clubs però també individualment.

La Garrotxa serà una bona amfitriona per a la competició, ja que sempre ha estat una comarca molt aficionada a aquest esport. Dissabte, al pavelló firal, les dianes tindran el protagonisme a la ciutat.

Josep Arimany, ‘Masnou’, Club Dards Olot: “A Olot, entres a qualsevol bar i hi ha una diana. Sempre hi ha hagut molta afició i a la gent li agrada. Quan hem organitzat algun torneig, sempre hi ha hagut un mínim de vuit o deu equipsde la Garrotxa”.