`Torró Amic´ fa possible un conte animat per acompanyar als nens

‘Avui operen la Mia’, un conte animat que busca reduir la por i ansietat en els pacients pediàtrics abans d’entrar a quiròfan. Una iniciativa solidària que ha estat finançada per `Torró Amic´i la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

 Patrícia Aguilera, Infermera àrea quirúrgica Hospital d’Olot. “Un dels objectius sobretot que volíem és que tots els ambients on el nen actues i passes del bloc quirúrgic, que és  un bloc tancat. Doncs dins del conte animat fossin el més semblats possibles a la realitat per tal de familiaritzar el nen en aquest espai tan hostil com és el bloc quirúrgic.”

En Carles Reyes ha estat l’encarregat de donar veu al personatge del Follet de la Garrotxa.  La figura encarregada d’explicar l’experiència de l’operació de la Mia, des del moment de l’ingrés al centre fins que rep l’alta.

Jordi Ferrer, Ferrer Xocolata:  “Donar sobretot les gràcies a tota la gent que va col·laborar comprant el torró, que d’aquests torrons dels 651 que es van vendre, 5 euros de cadascun anaven destinats a aquest projecte que han estat un total de 3255 euros.”

La iniciativa ha estat finançada per ‘Torró Amic´, a través de la venda de torrons durant el Nadal passat. Un projecte format per Olot Televisió i Ferrer Xocolata. Enguany també amb la col·laboració de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: “Si des de fora us podem donar aquest motiu d’alegria i fer-vos somriure ni que sigui una estona nosaltres ja estem més que contents. No tenim cap altre interès que contribuir en la nostra societat Garrotxina i deixar una empremta any rere any amb coses que realment facin un favor social.”

Enguany el projecte solidari ‘Torró Amic´ celebra la 3a edició i celebra poder seguir col·laborant amb més projectes de la comarca any rere any.

 

x