L’oci nocturn de la Garrotxa lamenta el nou tancament i reclama testos d’antígens

 Encara no fa tres setmanes que van reactivar-se després de quinze mesos tancats i des d’aquest divendres han de tornar a parar, durant almenys quinze dies. La decisió del govern de tancar l’oci nocturn en espais interiors, motivada per l’augment de contagis de COVID entre la població jove, deixa els locals de la Garrotxa altre cop a la corda fluixa.


Ignasi Araluce, La Flama Olot: “Ara que començavem a arriar, tenim molt de gènere parat, havíem fet unes previsions que no es podran complir, i això ens enfonsa una mica més del que estàvem”

La Flama és un dels pocs bars d’Olot que va tornar a obrir a les nits abans de la revetlla, amb prou personal com per poder garantir el compliment dels protocols anticovid.

Ignasi Araluce, La Flama Olot: “Desinfecció de la barra constant, aforament al 50%, dues persones que vigilaven que es complissin les mesures de seguretat, i també que tots els que entressin ens donessin les dades, perquè en cas que algú donés positiu.”

Són mesures difícils de complir tot i els esforços que han fet els locals, que defensen que hi ha alternatives per poder mantenir-se oberts amb seguretat.

Ignasi Araluce, La Flama Olot: “Creiem que hi ha altres maneres de fer les coses. Una, que és la que apostem nosaltres, seria que la gent es pogués fer un test d’antígens, per assegurar que no té el COVID i fer molt més segura la nit”

De moment, el sector torna a instal·lar-se en la incertesa de tenir la persiana abaixada, i confien que siguin només les dues setmanes anunciades.