S’obren les inscripcions de la 8a edició dels Premis 100% Emprenedors

Les inscripcions dels premis 100% emprenedors ja estan obertes. Aquesta 8nà edició pretén dinamitzar, promoure i fomentar l’esperit emprenedor i reconèixer a les noves activitats econòmiques com a eina per propulsar l’activitat socioeconòmica. Així com, la seva contribució a la creació de llocs de treball a la comarca.

Estanis Vayreda, tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot: “ Els tornem a convocat. Juntament amb el consell comarcal, el cercle Euram, i moltes altres institucions que ens ajuden en aquests premis. Que busquen promoure i fomentar l’esperit emprenedor. Que ens permeten descobrir noves activitats econòmiques, persones que estan fent bona feina, poder-los reconèixer i dóna’ls-hi una empenta els primers anys d’aquests negocis.

Pel que fa als premis que s’entreguen, en primer lloc trobem el Premi 100% Emprenedor amb un primer guardó atorgat per l’Ajuntament d’Olot, dotat amb 3.000 euros i un segon concedit pel Consell Comarcal de la Garrotxa de 1.500 euros. Es busca el projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement.

Per altra banda, també s’entregaran els reconeixements Jove Empresari/Empresària per trajectòries professional de menys de 45 anys. La col·laboració Empresarial que reconeix les iniciatives fruit de la col·laboració entre empreses. I finalment, la nova categoria Empresa Impuls per les empreses que enguany han dut a terme algun projecte per vetllar pel reconeixement empresarial de la comarca.

Pili Riol, tècnica de DinàmiG: “En aquestes vuit edicions se’ns han presentat vuitanta projectes, dels quals setanta quatre han estat candidats i l’han passat vam tenir deu projectes. Que els deu projectes que es van presentar van esdevenir candidats. És a dir, la gent es presenta i si reuneixen tots els requisits passen a ser candidats.”

El lliurament de la 8a edició dels Premis 100% Emprenedors serà l’acte principal del Garrotxa Emprèn que se celebrarà del 25 al 29 d’octubre de 2021.

x