“Volíem pujar a Primera i som a Tercera, per tant, esportivament estem decebuts”

Amb autocrítica però ambició de cara al futur. Recuperar la categoria perduda és el principal objectiu de la Unió Esportiva Olot la temporada vinent. Un repte innegociable per al president, que reclama, però, que tots els sectors implicats en el club remin en la mateixa direcció.

Joan Agustí, president UE Olot: “L’objectiu era pujar a Primera Federació i ara som a Tercera. La temporada ha estat decebedora i n’assumim la responsabilitat. Volem tornar a Segona però ens ho hem de creure tots, des dels patrocinadors fins a l’últim soci”.

Els èxits del futbol base, amb ascensos dels dos juvenils i el cadet, són la nota positiva de la temporada passada pel què fa a la vessant esportiva.

Ara, tots els càrrecs de la junta han renovat per a la propera temporada, que serà la de l’any del centenari. Una temporada on el club ha cerat una comissió per celebrar tot una sèrie d’actes que anirà anunciant al llarg dels propers mesos.

x