La Unió Esportiva Olot es fa amb els serveis del central Gerard Batalla

La Unió Esportiva Olot ha anunciat aquest dissabte al matí un nou fitxatge. El club ha comunicat que la cinquena peça que s’incorporarà al nou projecte és el central Gerard Batalla.


El jugador de Balaguer, de només 19 anys, prové de la UE Sants on ha jugat 25 partits dels 30 possibles i ha anotat quatre gols. Un defensa de molta alçada (1,90 m) amb bon joc aeri i que pot complementar les dues posicions de l’eix defensiu. D’aquesta manera, l’Olot disposarà de dos germans a les seves filles i és que el nou fitxatge és germà del porter Albert Batalla. De fet, es tracta del primer reforç que no és un retorn al club vermell.

El nou central de la Unió Esportiva Olot ha assegurat en una piulada a Twitter que aquesta “és una oportunitat molt bona per créixer en un club històric del futbol català i que treballa amb un gran compromís”. També ha considerat que es tracta “d’un projecte molt il·lusionant amb l’objectiu clar d’aconseguir l’ascens”. Per últim, ha destacat que el fet de “compartir equip amb el seu germà serà una gran experiència, ja que la seva relació pot aportar molt bona connexió per al grup”.

x