La Garrotxa es mulla per l’esclerosi múltiple en un dia radiant

Jornada especial aquest diumenge al matí a la piscina de les Tries i a pràcticament totes les piscines de la comarca. El Club Natació Olot s’ha mullat per donar suport a la lluita contra l’esclerosi múltiple en la 26a edició de l’activitat.


El temps ha acompanyat plenament en els dos salts que s’han fet a una piscina on no cabia pràcticament cap més persona de la que s’ha llançat cap a la solidaritat.

Gemma Soy, presidenta del Club Natació Olot: Aquest any hi ha molta i molta gent amb les mesures que a dia d’avui toquen.

El club ha donat tots els diners recaptats a partir de la venda d’entrada a persones no socis i la venda de material durant tot el cap de setmana a la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquesta és la manera que té l’entitat per a col·laborar en una jornada que intenta visibilitzar una malaltia del sistema nerviós que afecta el cervell i la medul·la espinal.

Aniol Sellabona, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot: Ens agrada molt que la ciutat sigui d’aquestes on any rere any es va aquest salt. Ens agrada visualitzar tota aquesta lluita i recolzar també tota aquesta iniciativa.

Unes 450 piscines arreu del territori català s’han adherit a la iniciativa.