L’Agrupació Sardanista Olot celebra el 58è Aplec de la Sardana en una tarda agradable i molt tranquil·la al Parc Nou

Sardanes, sardanes i més sardanes al Parc Nou. L’Agrupació Sardanista Olot ha organitzat i celebrat diumenge a la tarda el 58è Aplec de la Sardana en una tarda molt tranquil·la on el temps ha acompanyat.


La reunió ha començat a les 16.30 de la tarda fins a les 21.30 del vespre, quan s’ha ballat l’Adeu Vila d’Olot a la llum de les espelmes.

Ignasi Riera, president de l’Agrupació Sardanista Olot: 58 edicions són molts anys. Amb la pandèmia hem hagut de sotmetre’ns a una sèrie de condicions, però s’agraeix que ho puguem fer. Tirem endavant amb ganes i força.

Tothom amb la mascareta posada si no es podia garantir la distància de seguretat, l’aforament ha sigut limitat a 1.000 persones, tot i que no s’ha arribat a aquest nombre. El president de l’entitat, Ignasi Riera, ha assegurat que una de les tasques també és buscar més gent jove que s’adhereixi a l’Agrupació.

Ignasi Riera, president de l’Agrupació Sardanista Olot: S’estan buscant noves fórmules. És aquesta lluita interna entre les generacions.