Unes 400 persones assisteixen al Sant Rock Festival en la seva 26a edició

Les Fonts de Sant Roc es van anar omplint de mica en mica aquest dissabte de persones amb ganes de passar una tarda agradable al ritme de la música. Però no d’una música qualsevol. Unes 400 persones van assistir al Sant Rock Festival que perseguia aquest objectiu.


Alba Roca, secretària El Gos de Sant Roc: Tenim moltes ganes de trencar amb el covid. Feia un any que no podíem realitzar el festival.

Sense cap pista de ball, l’organització va qualificar el cartell de “molt interessant”. La tarda va començar amb el cantautor de cançons populars Miquel del Roig, va prosseguir amb el duet Pelat i Pelut, Percal Percussió i Trincalla, el grup olotí de rock i un DJ va acabar d’amenitzar la vetllada. També hi va haver monòlegs.

Alba Roca, secretària El Gos de Sant Roc: Com que els nostres orígens són el rock, creiem que no el podem deixar mai enrere. Ens agradaria que la gent continués escoltant el rock.

Energia positiva i, al cap i a la fi, gaudir d’una bona tarda d’estiu a la ciutat amb un dels gèneres més animats de la música com a protagonista en la 26a edició del festival.