Les arrels cubanes del grup a capella Gema4 floreixen amb força al Planestiueja’t

Boleros, versions amb estil propi i un accent cubà ben marcat. Les arrels del quartet Gema4 van florir amb color i força a Les Planes d’Hostoles en el que era el tercer cap de setmana del festival Planestiueja’t. Un grup que canta a capella però que s’imposa al damunt de l’escenari amb poder i força.


Gema4 té, a Les Planes i a tot arreu on trepitja un escenari, un únic objectiu.

Odette Tellería, Gema4: “Passar-ho bé i fer que la gent s’ho passi bé amb nosaltres, és tot el que busquem”.

Un concert farcit de sentit de l’humor, d’anècdotes i sorprenents adaptacions que va acabar enganxant al públic. Un centenar de persones hi van assistir i van comprovar com, tot i que ha estat un any difícil pel sector, grups com Gema4 tiren endavant amb la mateixa positivitat de sempre i amb un somriure als llavis.

Odette Tellería, Gema4: “Ha estat molt difícil, ens hem sentit molt poc recolzades, com tothom al sector. Però seguim aquí, fent pedagogia fins i tot i intentant apropar la nostra cultura i les nostres arrels a tothom”.

Era el tercer concert dels deu que el Planestiueja’t té previstos. Aquest dissabte es va inaugurar una zona chill out i es va canviar la disposició de l’escenari per poder espaiar encara més una pista poliesportiva novament transformada, adaptada a la pandèmia i amb totes les garanties sanitàries. El proper a trepitjar aquest escenari serà Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que ja va ser-hi en la primera edició l’any 2016.

x