El festival Vallviva ja ha exhaurit les entrades de tots els concerts

Un festival segur en un entorn preparat per acollir-se a tota la normativa sanitària. Al Vallviva recorden que ja s’havien pres mesures molt estrictes abans de les noves restriccions i ara només s’han hagut de fer petites modificacions.


Joan Cañada, director Vallviva: “Només hem tocat una mica els horaris d’acabada perquè som conscients que hem d’acabar a dos quarts d’una. Per la resta no s’ha de patir, ja havíem anat una mica més enllà fins i tot del què ens demanaven en un principi i no hem hagut de variar pràcticament res”.

Espais separats, entrada escalonada i hores suficients per gaudir espaiadament del festival, que aterra  la Garrotxa amb un cartell de luxe.

Aquest dijous el festival dona el tret de sortida a la seva primera edició amb Cor de Teatre, Judit Neddermann, Joan-Pau i Manzau. Maria Arnal i Marcel Bagès substituiran finalment Jorge Drexler al cartell per ser contacte estret d’un positiu en covid. Totes les entrades estan exhaurides no només per a aquesta primera jornada sinó també per la segona, el divendres, amb Manel com a cap de cartell.

x