Valoració positiva de la temporada del Banyoles-Garrotxa Rugby que mantindrà gran part del bloc el curs que ve

Malgrat la derrota en el primer partit de lliga que els va impedir lluitar pel títol a la Divisió d’Honor, el Banyoles-Garrotxa Rugby ha completat la millor temporada en aquesta lliga, finalitzant setens i confirmant-se com un dels equips capdavanters a la demacració. Aquest bon paper també es va traduir amb uns quarts de final a la Copa Catalana, perdent contra l’Hospitalet, un rival a priori superior.

Adrián Gutiérrez, entrenador Banyoles-Garrotxa Rugby: El somriure a la cara que se’ns ha quedat aquest any ha estat per la bona inèrcia que portem i el bon rotllo que hi ha l’equip. No hem progressat gaire amb la línia de joc, amb aquest any difícil, però seguim apostant pel joc bonic i maco, a més de potent, que ja hi havia abans que arribés jo, ho anem explotant i això ens fa ser un equip amb personalitat.

Una altra bona notícia és que la gran majoria de jugadors continuaran al club la temporada que ve.

Adrián Gutiérrez, entrenador Banyoles-Garrotxa Rugby: En principi mantenim el bloc, intentarem sumar un parell de jugador i perdem l’Alex Dennis que torna a Anglaterra.

Banyolins i garrotxins valoren positivament la gestió que ha fet la Federació Catalana de Rugby d’una temporada complicada per culpa del COVID i com se l’ha pres el propi club.

Adrián Gutiérrez, entrenador Banyoles-Garrotxa Rugby: L’èxit d’una temporada de pandèmia és veure com ho hem gestionat com a club , però també a nivell federatiu, que sense gaires diners fa les coses molt bé.