Gros Mercat augmenta la plantilla en un 33% al seu establiment d’Olot

Gros Mercat d’Olot ha renovat per complet el seu interior. Un canvi radical després d’una inversió de dos milions d’euros. L’empresa, que compta amb una plantilla de 1.100 persones a tot Catalunya,  està tirant endavant una aposta decidida per canviar la imatge de l’interior dels seus centres.


Aquella sensació d’entrar a un magatzem, de veure palets i comprar necessàriament a l’engròs, s’està transformant poc a poc, i a la Garrotxa l’evolució és evident especialment pel què fa al producte fresc i de proximitat. Ara, la proximitat i el tracte directe amb el client és plausible quan entres a l’establiment. I és que amb la mateixa filosofia de sempre i per millorar el servei directe cap als seus, els professionals de l’hostaleria i la restauració, s’ha fet un rentat de cara amb una clara aposta pel producte de proximitat, els frescos i la sostenibilitat.

Toni Salvador, gerent Gros Mercat Olot: “Hem reformat tot el centre donant-li més protagonista al mercat de frescos, que és el que el nostre client més aprecia. També s’aposta pel tracte directe i la proximitat amb el client”.

L’alcalde i el tinent d’alcalde d’Olot van ser presents a la inaugració i van poder comprovar de primera mà el resultat final de la reforma. El batlle d’Olot ho va considerar una molt bona notícia per la ciutat.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “És importantíssima aquesta aposta per Olot. L’hosteleria i el comerç donen 6.000 llocs de treball a la comarca. Aquesta inversió és capitalitat per la ciutat. Renovar-se i invertir sempre són bones notícies que des de la ciutat agraïm”

En paral·lel, Gros Mercat ha augmentat la plantilla en un 33% al seu centre de la capital de la Garrotxa, el segon que van obrir històricament a la demarcació de Girona. Té, en aquests moments, una plantilla de 15 treballadors, 34 places d’aparcament per als clients i dona servei a les poblacions de l’àrea d’influència en els àmbits d’horeca i retail.

Ara mateix, l’establiment de la marca a Olot té una sala de vendes de 2.551,29 m2 on destaca la nova zona producte fresc de 660m2 que compta amb carnisseria en lliure servei, xarcuteria, fruita i verdura, plats precuinats, lactis, congelats i gelats. L’establiment també compta amb una àmplia bodega i una gran oferta de producte sec. En total té 6.800 referències. El centre obre ininterrompudament de vuit a vuit.