La UE Olot presenta dos centrals amb perspectiva de futur

Aquesta podria perfectament d’aquí a un mes i mig la parella de centrals de la Unió Esportiva Olot. I no només això si no que el club assegura que les incorporacions de Gerard Batalla i Uri Ayala són amb perspectiva de futur.


Dionís Cros, vicepresident esportiu UE Olot: “Si aconseguim l’objectiu de pujar, que és el que tots volem, són jugadors que servirien per la categoria següent. Estem renovant l’equip cara al futur”.

Amb ambició de créixer, aquests dos centrals de metre noranta i bon tracte de la pilota arriben amb ganes al projecte esportiu de l’Olot, després d’un ampli bagatge a Tercera tot i la seva joventut.

Oriol Ayala, jugador UE Olot: “Porto uns quants anys a Tercera, les he vist de molts colors a la categoria i puc aportar experiència”.

Gerard no serà l’únic Batalla que hi ha a la plantilla. El seu germà és l’Albert, el porter. Una relació que ha acabat de convèncer al central de fitxar per un club, assegura, seriós i ben organitzat.

Gerard Batalla, jugador UE Olot: “Està clar que la relació amb el meu germà ha estat un factor a tenir en compte. Ens portem molt bé i m’ha parlat molt bé del club”.

Dos escuders per a la Unió Esportiva Olot d’Albert Carbó, que comença a agafar forma.

x