L’Olot no pot retenir Alan Baró, que marxa per jugar a la mateixa categoria però més a prop de casa

Tres temporades després, Alan Baró abandona la Unió Esportiva Olot. El de Darnius ha estat una peça clau en els esquemes de la Unió Esportiva Olot, fent temporades molt regulars i esdevenint un dels millors centrals de la segona B en els darrers anys tot i la seva veterania. Ara, per motius personals i logístics, Alan jugarà més a prop de casa, probablement al Peralada, rival de l’Olot aquesta temporada a Tercera Divisió. Baró, que ha disputat 89 partits amb l’equip garrotxí, també ha exhibit una faceta golejadora en el darrer curs. L’empordanès ha marcat 7 dianes amb la Unió Esportiva Olot.

Arriba Albert Torra

D’altra banda el club ha anunciat una altra incorporació, la del porter procedent del Llagostera Albert Torra, que havia jugat amb regularitat al filial llagosterenc i en moltes ocasions havia estat porter suplent de Marcos al primer equip. Torra serà presentat aquesta tarda juntament amb Kilian Villaverde.

 

Foto: UE Olot

x