Cat Klezmer Trio inaugurarà la ‘Música al Parc’ amb un viatge fins l’est d’Europa

La ‘Musica al Parc 2021’ arrenca aquest proper 18 de juliol. A partir de llavors, cada diumenge a dos quarts de set es podrà gaudir d’un concert en aquesta ubicació, en el que ja s’ha convertit en tota una tradició a la capital de la Garrotxa.


Jordi Serrat, programador musical Olot Cultura: “L’estiu és pel parc. S’hi està bé, s’hi està fresc i l’espai convida a gaudir-lo. Començarem amb uns viatges, que tots sabem que aquest estiu costarà viatjar”.

El primer d’aquests viatges serà a l’est d’Europa. Cat Klezmer Trio ens proposa fer Una volta al món en 80 minuts, un espectacle íntim i explosiu que recorre algunes de les cançons més representatives de la música Klezmer, amb una formació típica de l’estil: clarinet-guitarra-contrabaix.

El proper dels concerts anirà a càrrec de Scevola Ensamble, amb un concert ple de contrastos i un ritme folklòric. La música al parc s’allargarà setmana a setmana fins al 22 d’agost.

x